Hyrbil Boden

Hyrbil i Boden

När du besöker Boden kan en hyrbil vara extra bra att ha. Så långt upp i norra Sverige är avstånden ganska stora och kollektivtrafiken begränsad. Givetvis finns det många hyrbilsaktörer i Boden centrum. Med en bil kan du lätt ta dig till dina resmål och kanske även besöka några sevärdheter. Boden har idag nästan 20 000 invånare och det finns mycket att göra för dig som är ute efter naturupplevelser. På vintern kan du prova på att isfiska lax, åka hundspannstur, åka snöskoter och mycket annat. På sommaren finns det också mycket att göra, bland annat finns Bodens Golfklubb och gott om fiskemöjligheter. I Boden hittar du bland annat biluthyrningsfirmorna: Avis, Hertz, Mabi och Europcar. Genom att använda vår prisjämförelsemotor nedan kan du söka efter en hyrbil i Boden hos flera aktörer samtidigt.

Att se i och runt Boden med bil

Gammelstads kyrkstad: En historisk pärla bara en kort bilresa från Boden

En av de mest populära attraktionerna är Gammelstads kyrkstad, som ligger bara en kort bilresa från Boden. Detta historiska område, som är en del av världsarvet Luleå, har bevarats sedan 1600-talet och har över 400 välbevarade stugor som besökare kan utforska.

Överkalix Hembygdsgård: Upptäck regionens rika historia och kultur

En annan plats som är värd att besöka är Överkalix Hembygdsgård, som ligger cirka 45 minuters bilresa från Boden. Denna charmiga hembygdsgård är en vacker plats att promenera runt på och du kan lära dig mer om regionens rika historia och kultur.

Båtsuoj Sami Center: Lär dig mer om samisk kultur och tradition

För en annan typ av upplevelse, varför inte köra till Råne älvdal och besöka Båtsuoj Sami Center. Här kan du lära dig mer om samisk kultur och tradition, samt se autentiska samiska föremål och konstverk.

Storforsen: En mäktig naturupplevelse en timmes bilresa från Boden

För de som söker mer natursköna sevärdheter, är Storforsen ett måste. Denna mäktiga fors, som är en av Europas största, ligger ungefär en timmes bilresa från Boden och är en fantastisk plats för vandringar och picknickar.

Bodens Fästning: Upptäck Sveriges militärhistoria i en imponerande försvarsanläggning

Sist men inte minst, för den som är intresserad av militärhistoria, är Bodens Fästning väl värd ett besök. Detta försvarssystem, som byggdes i början av 1900-talet, är en av de mest imponerande sevärdheterna i Boden och en unik inblick i Sveriges militära historia.

Jämför pris på hyrbilar hos flera aktörer i Boden.Med hjälp av vår prisjämförelsemotor hittar du snabbt den billigast och bästa hyrbilen i Boden.
0
Fler städer med biluthyrning

Karta över Boden


Boden (samiska: Suttes) är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län.- Wikipedia

Biluthyrare & bilutlämningsställen i Boden

 • Hertz Biluthyrning
 • STATOIL
  Garnisonsgatan 41
  961 35 BODEN
 • Bosses Bilplåt & Service
  Citronvägen 16
  961 48 BODEN
 • Budget Biluthyrning
  Slipvägen 5
  961 38 BODEN;
  Europcar
  Lulevägen 30
  961 74 BODEN
 • Hertz Biluthyrning
  Sturegatan 10
  961 33 BODEN
 • Hertz Biluthyrning
  Sturegatan 10
  961 33 BODEN
 • MABI Hyrbilar
  Stationsgatan 8
  961 61 BODEN
 • Nordiska Bil AB
  Sturegatan 10
  961 33 BODEN
 • OKQ8
  Brogatan 32
  961 64 BODEN
 • Shell
  Hermelinsgatan 3
  961 73 BODEN