Hyrbil Linköping City Flygplats

Hyrbil på Linköping City Flygplats

Linköping City Airport / Flygplats har drygt 150 000 passagerare årligen, det är nästan uteslutande utrikestrafik. Här flyger man till Amsterdam eller Köpenhamn och säsongsflyg går till Visby och Prag. På Linköping City Airport finns det flera biluthyrningsfirmor representerade. Här hittar du till exempel Avis, Europcar, Sixt och Hertz. Vi rekommenderar att du bokar en hyrbil så tidigt som möjligt, använd vår prisjämförelsemotor nedan för att hitta bästa pris. Den bokade bilen kan du lämna och hämta vid flygplatsen. Bilnyckeln hämtar du vid informationsdisken och du kan lämna nyckeln i en obemannad servicedisk i vänthallen.

Jämför hyrbilar i Linköping City Flygplats, här hittar du snabbt och enkelt lediga hyrbilar i Linköping City Flygplats-området.Med hjälp av vår prisjämförelsemotor hittar du snabbt den billigast och bästa hyrbilen i Linköping City Flygplats.
0
Fler flygplatser med biluthyrning

Karta över Linköping City Flygplats


Linköping City Airport (IATA: LPI, ICAO: ESSL) är en internationell flygplats centralt belägen i Linköping. Sedan april 2013 är det Linköpings kommun som står för driften av den civila delen av flygplatsen, SAAB äger den övriga flygverksamheten.- Wikipedia

Biluthyrare & bilutlämningsställen på Linköping City Flygplats

  • Avis Biluthyrning
    Linköpings Flygplats
    582 54 Linköping
  • Hertz Biluthyrning
    Linköpings Flygplats
    582 54 Linköping