Hyrbil Ronneby Flygplats

Hyrbil på Ronneby Flygplats

Ronneby Flygplats / Airport kallas ofta i folkmun för Kallinge. Med sina drygt 200 000 passagerare årligen finns det givetvis flera biluthyrningsaktörer i anslutning till flygplatsen. Här hittar du till exempel Avis, Europcar, Hertz och Sixt. Vi rekommenderar att du bokar en bil i förväg för att vara säker på att du får den typ du vill ha – det går också ofta att få ett bättre pris om man använder för prisjämförelsemotor än om man bokar direkt på plats. På sommaren kan vi rekommendera en utflykt till Ronneby Brunnspark där du kan kan titta på både vackra byggnader och vackra planteringar.

Jämför pris på hyrbilar hos flera aktörer i Ronneby Flygplats.Vi jämför priset hos flera biluthyrningsbolag i Ronneby Flygplats och presenterar de lediga hyrbilarna du har att välja mellan.
0
Fler flygplatser med biluthyrning

Karta över Ronneby Flygplats


Ronneby Airport, (IATA: RNB, ICAO: ESDF) är en regional- och militär flygplats belägen i Kallinge knappt en mil norr om Ronneby, Blekinge. Den regionala delen av flygplatsen kallas ofta Ronneby flygstation, men i folkmun brukar man använda namnet Kallinge.- Wikipedia

Biluthyrare & bilutlämningsställen på Ronneby Flygplats

 • Avis Biluthyrning
  Ronneby Airport
  372 92 Kallinge
 • Budget Biluthyrning
  Ronneby Airport
  372 92 Kallinge
 • MABI Hyrbilar
  Ronneby Airport
  372 92 Kallinge